ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Gran jornada per als representants comarcals

Cap dels equips que van jugar dissabte van perdre. El Sant Esteve va demostrar que es troba en el seu millor moment de la temporada després de guanyar el tercer partit consecutiu davant el CH Palautordera-Salicru per 26-23 set gols d’Àngel Pueyo. Els sesrovirencs van decidir un partit igualat (12-12, al descans) en els darrers cinc minuts. També va guanyar l’Handbol Esplugues davant el Bordils (37-24) amb vuit gols de Yago Salvany. Els baixllobregatins van ser molt superiors (19-9, al descans). Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí va patir, però es va imposar davant l’OAR Gràcia Sabadell gràcies a un gol de Víctor Sáez (13) a sis segons del final (9-13, al descans). Els santjoanencs van jugar una segona part on van aconseguir remuntar. I l’Handbol Molins de Rei va sumar un agònic empat amb el gol de Lluc Puntas davant la UE Sarrià (28-28) i sumen les terceres taules de la temporada. Esl visitants guanyaven al descans (15-16).

Redacció / Foto: Éric Altimis