ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): El Santfeliuenc, campió del grup C-1, derrotes de Martorell i Castelldefels i triomf esparreguerí

Darrera jornada de la Lliga regular. En el grup C-1, el BBA Castelldefels es va acomiadar amb derrota a la pista del Bàsquet Girona B (92-69). Una fluixa segona part del conjunt visitant va ser clau (25-20, 21-23, 24-10 i 22-16). Els baixllobregatins tanquen la competició en novena posició (12 victòries-14 derrotes). També va perdre el Martorell davant el Gironès Bisbal Bàsquet (86-72) i finalitza en desè lloc (9-17). Els martorellencs van deixar escapar la victòria en els darrers deu minuts. Els parcials: 26-21, 22-18, 14-18 i 24-15. En el grup C-2, el Santfeliuenc es va proclamar campió després de vèncer amb autoritat a El Olivar (108-67) amb 27 punts i 10 rebots d’Adrià Codinachs. Els parcials: 24-11, 27-14, 31-18 i 26-24. I l’Esparreguera es va acomiadar amb un triomf, el segon consecutiu, a la pista del Roser (60-76). Els baixllobregatins, que va acabar en tretzena posició (10-16), van liquidar el partit en un gran darrer quart. Els parcials: 11-17, 21-14, 19-20 i 9-25.

Redacció / Foto: Santfeliuenc