ECONOMIA: Comença l’activitat del nou Gremi de Restauradors del Prat

El Gremi de Restauradors del Prat de Llobregat, creat sota l'empara del Prat Empresarial, ja ha començat a treballar oficialment. En un acte celebrat a Emilio Sánchez Academy, el Gremi de Restaurador, es va aplegar per primera vegada amb la totalitat dels seus membres. A més de fer la fotografia oficial, també es va organitzar una masterclass de cerveses a càrrec de DAMM i demostració de carns a càrrec de Jacorba. El Gremi de Restauradors del Prat vetlla pels interessos dels restauradors locals i ho fa amb aquests principis:

-El formem restauradors de la ciutat amb la voluntat de representació i defensa col·lectiva  dels interessos econòmics de les empreses associades enfront entitats i organismes municipals.

-El foment econòmic i la competitivitat en tots els seus aspectes.

-La promoció de les empreses associades.

-La difusió de la normativa vigent aplicable a les empreses associades

-El plantejament de conflictes col·lectius, el diàleg social i la participació institucional en els organismes públics de les administracions públiques laborals.

 

Redacció / Foto: El Prat Empresarial

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix