ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Patida victòria sesrovirenca i derrota santjoanenca

Cara i creu a la jornada d’ahir dissabte. El CH Sant Esteve es va imposar a la seva pista davant l’Handbol Terrassa per un ajustat 33-32 i va sumar la tercera victòria consecutiva confirmant el bon moment dels homes que dirigeix Albert Falguera. Va ser un duel amb dues cares. Una primera de millor joc egarenc (al descans, 13-17) i una segona de reacció baixllobregatina que va millorar en totes les facetes del joc i va poder capgirar un marcador advers en els darrers minuts. Els del Baix Nord van aconseguir la permanència matemàtica, i ja són 29 temporades consecutives jugant en categoria estatal. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que no va poder amb l’Handbol Sant Cugat (32-38). Els blancs-i-vermells sempre van anar a remolc en el marcador, tot i poder competir a la primera part (al descans, 16-17). A la represa, els vallesans no van deixar opció al seu rival malgrat els vuit gols del local Edgar Sans.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve