ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL, MASC.): Esplugues i Sant Joan Despí guanyen, i el Sant Esteve perd amb el líder

Tercera victòria consecutiva de l’Handbol Esplugues que el manté en la segona posició de la classificació. Els d’Àlvaro Polo es van imposar al CH Palautordera-Salicru per 31-24 en un partit molt igualat a la primera part (12-12) i que els espluguins van resoldre a la segona part on es van mostrar superiors. Cal destacar el bon partit de Víctor Torres (7 gols). També va guanyar l’Handbol Sant Joan Despí a la pista de La Salle Montcada (27-28) que trenca la seva mala ratxa de resultats. L’enfrontament va ser molt equilibrat (15-16, al descans) fins als darrers segons.I el CH Sant esteve continua sense aixecar el cap. Els sesrovirencs van perdre van caure a casa davant el líder, Sant Quirze, per un clar 33-47 en un partit que ja estava sentenciat al descans (11-22). Cal destacar també que els vallesans es van imposar davant l’Handbol Sant Joan Despí per 35-28 en un partit que es va jugar divendres 28 d’abril.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials