La ‘Marxa per la Llibertat’ arriba a Martorell

El municipi baixllobregatí serà demà el punt de sortida de la darrera etapa que té com a destí final Barcelona

Girona, Berga, Vic, Tàrrega i Tarragona van ser els punts de partida de les cinc ‘Marxes per la Llibertat’ convocades per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per protestar contra la sentència del procés. Sota el lema ‘Autodeterminació i llibertat, prou repressió’, les columnes van arrencar el dimecres passat cap a la capital catalana, on han d’arribar demà divendres al migdia, coincidint amb la jornada de vaga general convocada per la Intersindical CSC.

marxa llibertat martorell

72365994 561452514398389 2511313896761982976 o

Precisament avui, Martorell acull avui el final del segon dia de marxa dels participants. Centenars de persones de totes les edats de les marxes de Tarragona i Tàrrega hi han confluït al municipi baixllobregatí per descansar i, demà, reprendre el seu camí fins arribar a Barcelona. S’allotjaran a Ca n’Oliveras on s’han programat diverses activitats.

El Baix Llobregat, protagonista

El territori serà protagonista de la darrera etapa de la ‘Marxa per la Llibertat’, on s’espera importants afectacions a la mobilitat de les persones.

Per aquest divendres, 18 d'octubre, i amb motiu de les marxes programades i autoritzades, estan previstos els següents talls de trànsit a la nostra zona:

  • A partir de les 7 h es tallarà progressivament l'antiga N-II entre Martorell i Sant Vicenç dels Horts.
  • Al voltant de les 11 h ocuparan el pont de connexió entre Molins de Rei i Sant Vicenç per agafar la B-23 direcció Barcelona.

Recomanar que durant el divendres se segueixi la informació del Servei Català de Trànsit per fer els desplaçaments.

infografia trams dies DIA 3 v4

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix