ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA ESTATAL MASC.): Dues derrotes, un triomf

L’Handbol Sant Joan Despí va ser l’únic equip dels tres representants comarcals de guanyar en la jornada d’aquest cap de setmana. Els blancs-i-vermells es van imposar a la pista del Lleida Pardinyes per 26 a 31 en un partit que ja es va decidir a la primera part (12-16, al descans). Rubén Cabelllo i Ferran Pérez, amb cinc gols, van ser els màxims anotadors visitants.

D’altra banda, El Sant Esteve Sesrovires no va poder amb l’Handbol Esplugues (30-27) en un intens derbi del Baix Llobregat. Els primers vint-i-cinc minuts va haver-hi molta igualtat (al descans, 16-14). A la represa, la reacció dels del Baix Llobregat Nord els va permetre situar-se amb un gol de desavantatge (25-24, 50’), però en els darrers cinc minuts de l’enfrontament els d’Àngel Castro va ser més efectius en atac.

I l’Handbol Gavà tampoc va poder amb la UE Sarrià (23-29). Els blaugrana, tot el gran partit de Guillem Lozano (7 gols), no van poder competir davant un rival superior.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix