ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): El Gavà, nou líder de la categoria

Montañesa i Gavà es van enfrontar ahir per jugar els 45 minuts pendents de la jornada inicial de Lliga després que la il·luminació del Municipal de Nou Barris privés als dos equips de jugar la segona part (al descans 1-1). Ahir, els gavanencs van situar el marcador amb 1 a 2 gràcies a un penal transformat per Cazorla (68’). Pedro empatava també des dels onze metres (75’). Ja a la recta final, Felipe Vega feia el 2 a 3 (86’) al aprofitar un llançament de falta. I en el temps afegit, Raíllo feia el 2 a 4. Amb aquest triomf, els baixllobregatins de Juanma Pons es col·loquen líders del grup V de Tercera Divisió. Un fet que no es produïa des del 13 de gener de 2001.