ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): L’AE Prat comença la Lliga amb molta força

Els pota blava es van situar líders provisionals de la classificació després de guanyar a Morell per un contundent 0 a 5 que deixa clar que el conjunt pratenc és un dels aspirants al títol. Els gols els van marcar: Ignacio (8’), Nacho del Moral (23’), Sascha (29’), Aitor (59’) i Jordi Sánchez (75’).

D’altra banda, el Santfeliuenc va arrancar un punt positiu en el seu desplaçament al camp del Manlleu, mentre que el Gavà no va poder finalitzar el seu partit davant de la Montañesa després que la il·luminació del camp de Nou Barris no funciónés, per la qual cosa el partit es va suspendre a la mitja part amb el resultat d’1 a 1.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix