La primera edició del Trail de les Ermites aplega uns 450 participants

David Cayero i Eli Gordón guanyen la prova dels 25 quilòmetres, mentre que Oriol Barbany i Mercè Segura ho fan a la d’onze.

Al voltant dels 450 participants van participar en la primera edició del Trail de les Ermites d’Olesa organitzada per l’Associació Esportiva Escolar de l’institut Daniel Blanxart i l’Ajuntament. La competició es va dividir en dos recorreguts (un de 25 quilòmetres i un altre d’11). Ambdós itineraris van permetre descobrir i gaudir dels espectaculars paratges de l'entorn natural, el bell mig dels parcs de Montserrat i de Sant Llorenç.

A la distància dels 25 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser David Cayero (SAB Trail), amb un temps final de 2h13’25’’, seguit per Albert Viñau -foto- (CA Olesa, 2h13’43’’) i Robert Guilera (ACE Bombers BCN, 2h14’17’’). D’altra banda, a la categoria femenina la guanyadora de la primera edició va ser Eli Gordón, del CH Atletisme Cerdanyola, amb un registre de 2h28’48’’. Lucia Caballero (UEC Anoia, 2h51’24’’) i Clara Bosch (CN Valldoreix, 2h51’39’’) van ser segona i tercera respectivament.

Oriol Barbany, en categoria masculina, i Mercè Segura, en la femenina, es van imposar en la distància dels 11 quilòmetres. El guanyador, del CN Barcelona, va invertir un temps de 49’49’’. Juan González (CCK Merrell, 50’06’’) va ser segon, mentre que Iván Regalado (CCK Merrell, 50’45’’) va finalitzar en tercera posició. En fèmines, la vencedora del CCK Merrell va fer el recorregut amb 1h01’03’’. En segon lloc va arribar Marta Nogueira (UA Lleida, 1h03’26’’), per davant d’Alicia Rodrigo (1h04’02’’).

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix