El Marianao torna a Primera Catalana per la porta gran

Puja a Segona Catalana el Sant Esteve Sesrovires, mentre que la Peña Unión Málaga fa la promoció davant del CP Sarrià.

La Segona Catalana va baixa la persiana aquest cap de setmana. Una darrera jornada de tràmit ja que el Marianao Poblet –foto- ja s’havia proclamat campió i, d’aquesta manera, tornava a la Primera Catalana. Les posicions dels altres equips del Baix Llobregat van ser els següents: Can Vidalet (3r), Sant Ildefons (4t), Juventud Prat (7è), Sant Joan Despí (12è), Begues (13è); i baixen de categoria Ciudad Cooperativa (15è), Vallirana (16è), Olesa de Montserrat (17è) i La Guàrdia (18è).

Actualitat de la Tercera Catalana

Va finalitzat també la Lliga a Tercera Catalana. En el grup VIII, el CF Sant Esteve Sesrovires va assolir l’ascens a Segona Catalana com a campió. Mentre, la Peña Unión Deportiva Málaga de Sant Boi de Llobregat jugarà la promoció d’ascens. Els del Baix Llobregat s’enfrontaran davant del CP Sarrià (l’anada es disputarà a Can Caralleu –diumenge 9 de juny a les 12 hores- i la tornada al Municipal Dani Jarque de la Ciudad Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, dissabte 15 de juny a les 18 hores). D’altra banda, i tal com vam avançar fa unes setmanes, l’Espluguenc de Josep Farrés es va proclamar campió del grup X.

Sorteig de la Copa Catalunya

D’altra banda es va celebrar a la seu de la FCF el sorteig de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya de la temporada 2013-2014, que en aquest cas compta amb la participació dels equips classificats de la primera eliminatòria, més els campions de la Quarta Catalana que van finalitzar la competició de lliga aquest cap de setmana, i els campions de la Segona I Tercera Catalana. Els emparellaments –es jugarà els dies 8 i 9 de juny a partit únic- dels conjunts del Baix Llobregat són:

- Pradenc - Sant Esteve Sesrovires

- Marina - Pallejà

(a la primera eliminatòria es va imposar el Pallejà a la PB Sant Vicenç dels Horts B per 2 a 4)

- Valldoreix - Marianao Poblet

- Trinidad - Espluguenc

Marçal Fontanals / Foto: Conrad

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix