Neix una nova entitat de bàsquet a Olesa de Montserrat

Es presentarà oficialment el proper 8 de juny a l’Auditori de la Casa de la Cultura de la població del Baix Llobregat Nord.

Segons informa el departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el municipi  tindrà un nou club de bàsquet. Un grup d'olesans ha decidit crear una nova entitat que promogui la pràctica del bàsquet, independent a l'única entitat de bàsquet activa que té actualment el municipi, el Club Bàsquet Olesa. El motiu, evitar que els greus problemes econòmics que té l'actual club acabés afectant si haguessin entrat a dirigir l'entitat, com era la seva intenció. És per això que el grup de socis, que ha estat treballant amb l'actual junta de l'entitat en els últims mesos per trobar la millor solució pel club, va decidir no presentar-se a les eleccions previstes pel proper 4 de juny i crear un nou club. L'entitat de nova creació es dirà Nou Bàsquet Olesa.

La nova entitat esportiva Nou Bàsquet Olesa, segons explica el departament de comunicació d’Olesa de Montserrat, es presentarà oficialment a la ciutadania el proper 8 de juny. Serà en un acte públic que tindrà lloc a les 7 de la tarda, a l'Auditori de la Casa de Cultura. Precisament, sobre la creació del Nou Bàsquet Olesa, l'alcalde, Salvador Prat, ha volgut fer una crida a la “responsabilitat”, per a que, sigui quina sigui, la propera temporada no hi hagi dos clubs competint per la pràctica del bàsquet a Olesa.

Salvador Prat ha manifestat que entén que alguns socis de l'actual Club Bàsquet Olesa hagin decidit crear una nova entitat, després de considerar que el CBO no té viabilitat. Ara bé, també entén que no seria adient que continuessin les dues entitats. Per tant, sigui quina sigui, creu que la propera temporada només hauria de funcionar una.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix