Isaac Fernández anuncia la seva marxa del Barça CBS

Han estat sis anys com a entrenador blaugrana on va aconseguir pujar a la màxima categoria nacional de bàsquet femení

Dia trist per al Barça CBS. Isaac Fernández ha anunciat la seva marxa com a entrenador del Barça CBS. Ho ha fet a la pista de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de Sant Joan Despí. Acompanyat del directiu responsable de les Seccions Amateurs del FC Barcelona, Mikel Camps, del responsable del Bàsquet Femení del CB Santfeliuenc, Xavier Muñoz, i de la directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, Fernández s’ha acomiadat del club, de les jugadores, l’staff i l’afició, en un emotiu vídeo.

Captura de pantalla 2024 04 23 a las 19.27.52

“És una decisió presa fa temps, meditada i parlada, però crec que és el que toca. Penso que és el millor per a mi i també per a tothom. Per a mi era molt important poder marxar així, i no es pogués relacionar amb un resultat esportiu bo o dolent”, explica el tècnic. “He tingut bones jugadores al meu costat i, sobretot, bones persones i he estat molt ben rodejat de gent bona que et fa millor. M’agrada valorar el camí i no les victòries i les derrotes. Aquests anys han estat brutals”, ha afegit.

GL1jzUGXYAA 55u

Amb una llarga experiència com a entrenador de bàsquet femení, Isaac Fernández va aterrar en el projecte del Barça CBS, a la temporada 2018/19. Durant sis temporades amb Fernández, la secció ha vist el creixement, la pujada i la consolidació de l’equip, on cal destacar el títol de la Lliga Femenina Challenge i l’ascens a la màxima categoria. Durant els darrers dos anys, a la Lliga Femenina Endesa ha aconseguit la permanència i, a més, unes semifinals de Copa i de Lliga en la primera temporada.

Redacció / Fotos: Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix