Greu batussa en un partit de juvenils entre Castelldefels i Fontsanta Fatjó

Tot i que els Mossos d’Esquadra va identificar a les diferents parts implicades no consten, de moment, denúncies relacionades amb la baralla

Continua la violència en el futbol de la nostra comarca. Quan encara és molt recent els lamentables incidents al Prat de Llobregat, aquest cap de setmana els equips juvenils de futbol de la UE Castelldefels i el CE Fontsanta Fatjó de Cornellà de Llobregat van protagonitzar una nova batussa. No van faltar les empentes, els cops de puny entre jugadors i aficionats de les dues aficions així com destrosses del mobiliari del camp municipal Els Canyars.

agresions 1

Segons testimonis, desenes de persones de tots dos equips van acabar enfrontant-se a la graderia i al camp de l'estadi. Cap dels dos clubs ha volgut fer declaracions a hores d’ara. A l'acta del partit que recull la Federació Catalana de Futbol, no hi consta que cap jugador o membre del cos tècnic resultés expulsat en el transcurs del partit, que van guanyar els locals per tres gols a dos.

agressions 2

A més, segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra es van presentar al lloc dels fets alertats per diversos assistents al partit i van identificar a les diferents parts implicades, però, a hores d’ara, no consten denúncies relacionades amb la baralla del 14 d'abril. Caldrà saber la sanció que imposi la Federació Catalana de Futbol pels greus incidents i amb els antecedents que té el club cornellanenc.

Redacció / Fotos: Particular

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix