L’esport martorellenc celebra la seva gran Nit

La gimnasta del Martorell Gimnàstic Club, Mireia Ponce, i el pilot d’automobilisme, Pepe Arqué, es van proclamar els millors esportistes de l’any

La Nau 1 de Ca n’Oliveres va ser escenari, el passat divendres 12 d’abril, de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell 2024. Un acte on es van homenatjar els esportistes locals més destacats de l’any, a més de la tasca que han realitzat entitats, clubs i centres educatius del municipi.

1U4A2754 1320x880

La gimnasta del Martorell Gimnàstic Club, Mireia Ponce, i el pilot d’automobilisme, Pepe Arqué, es van proclamar els millors esportistes de l’any. La primera, gràcies a convertir-se en campiona de Catalunya de gimnàstica artística el passat mes de juny. El segon, per la seva primera posició a la Copa d’Espanya de Rallycross, en la modalitat CERX2, i per ser subcampió del Campionat d’Espanya de Car Cross.

Més reconeixements

Durant l’esdeveniment, presentat pel periodista martorellenc Pau Bonastre, es van conèixer els guanyadors d’entre els 58 finalistes que el jurat va seleccionar per a les 10 categories.

L’atleta de Powerlifting, Marc Rius, que es va adjudicar la medalla d’or al Campionat d’Espanya i la tercera posició a l’Europeu, i el pilot d’automobilisme, Pepe Arqué, reconegut als premis RACC MotorSport pels trofeus aconseguits, es van endur el premi a l’èxit esportiu més rellevant. El Congrés Mundial de l’Associació Esportiva Nihon Tai Jitsu i el Torneig Martoleague (futbol i futbol sala) van guanyar el premi a la millor organització d’esdeveniments esportius. Juan Martínez Requena, del CF Martorell, i “Moha” Acharki Loukili, del Torneig Cruyff Court, van rebre el premi valors de l’esport. I el premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats va ser pels entrenaments oberts, de l’Associació Esportiva Martorell Nihon Tai Jitsu, i pels batejos de submarinisme inclusius, del Yahooo! Club de Submarinisme.

1U4A2719 scaled

Cristóbal Montero, del Club Escacs Martorell, i Joan Coma, de l’AE Nihon Tai Jitsu, van rebre el premi als dirigents de l’esport. El Projecte Alimentació Saludable i Bons Hàbits, de Club Sala 5 Martorell, i els entrenaments de la cursa 5K, del Martorell Atlètic Club, van ser guardonats amb el premi a l’activitat física i l’esport saludables. I el premi reconeixement al Centre Educatiu va anar a parar a l’Escola José Echegaray (Esport escolar, cross, Sumba, Cruyff court…) i a l’AFA de l’Escola Juan Ramón Jiménez (Pujada al Monestir de Sant Genís de Rocafort). Pel que fa als patrocinadors de l’any, el jurat ha premiat els 23 comerços que han confiat en les diferents entitats esportives.

En aquesta gala Martorell va voler reconèixer al Consell Esportiu del Baix Llobregat la seva contribució a l’esport social i educatiu del municipi. La seva dedicació i suport constant durant el darrer any, han estat fonamentals pel desplegament de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport. El seu compromís i professionalitat ha enriquit la comunitat esportiva local, deixant un llegat que inspira i motiva a continuar treballant per fer de Martorell un referent no només en l’activitat física i l’esport sinó també en la promoció d’un estil de vida saludable, des de l’educació, la cultura i la cohesió social.

1U4A2695 scaled

També es va aprofitar aquesta jornada per fer un reconeixement molt especial a Octavi Salvador, que ens va deixar el passat 6 de març, i que sempre serà recordat per la seva vocació d’ensenyament i formació al llarg de diferents generacions, promovent l’esport com a eina d’inclusió social i de formació personal més enllà de l’àmbit competitiu de l’esport a Martorell. Per fer-ho s’ha lliurat una placa i un ram de flors a la seva família, que ha assistit aquest vespre a l’acte.

edacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix