UE Mataró i Unicaja Màlaga, campions del Torneig FIBA Castelldefels

Va ser la primera edició de la competició en la categoria femenina

Castelldefels va celebrar, del 23 al 26 de març, la primera edició en categoria femenina del Torneig FIBA CB Castelldefels. La competició, que es va celebrar al Poliesportiu Municipal de Can Vinader i al CEM Can Roca, va comptar amb un total de dotze equips (sis a la categoria U13 i sis a la categoria U14).

mataronet

malaguet

A la categoria U14, la final la van disputar la UE Mataró i el Joventut de Badalona. Finalment, les del Maresme es van endur el títol amb un marcador final de 81–53. El BBA Castelldefels 2009 va finalitzar quart del torneig. D’altra banda, a la U13, es van veure les cares Unicaja de Màlaga i UE Mataró. Les andaluses van acabar guanyant 62–49. El BBA Castelldefels 2010 va quedar sisè de la competició.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels