Rauchfuss i Fernández vencen a la Marathon Cup BTT del Bike Show de Gavà

Va ser la primera prova de la temporada del campionat 2024, format per cinc seus

El diumenge es va celebrar la prova de la Marathon Cup BTT, emmarcat en el Bike Show 2024 de Gavà. La competició es va obrir a les categories Pro i Open, i en distàncies XCM i XCP. La prova baixllobregatina era la primera de la temporada del campionat 2024, format per cinc seus.

bike show sortida 180324

La Marathon Cup BTT Gavà presentava dos recorreguts: un de llarg de 35,5 quilòmetres i un altre curt de 27,4km. En categoria elit masculina destacaven alguns noms il·lustres com Hugo Drechou i Ever Alejandro Gomez, a més de Marek Rauchfuss, Jaromír Skala, Marek Bartunek. En categoria femenina es va comptar amb la presència de Sophie Giovane i Sonia Quiroga entre d'altres.

Pilar Fernández (VAS CD) va aconseguir la primera plaça del podi de la general en categoria femenina, seguida de Sophie Giovane (VCM Urbanbike) i Joana Puig (ISB Cyclistwork Factory Team). En categoria masculina, Marek Rauchfuss (CESKA Sporitelna-Accolade) es va endur la victòria, mentre que Axel Badia (Quality Ride) assolia la segona posició i Sergi Oller (Radikal Bikes Girona), la tercera.

240317 bike show gava

Per finalitzar la gran festa de la bicicleta de Gavà es va donar pas a la pedalada popular per a tothom que simplement volia gaudir de la bicicleta en parella, amics o família, un recorregut senzill i agradable pel municipi. Es va tancar el cap de setmana de ciclisme amb una gran paella per a tots els participants en les diferents proves. D'aquesta manera, es dona per finalitzada la segona edició del Bike Show Gavà, que va acollir prop de 800 participants.

Redacció / Fotos: Anna Vilaró-Aj. Gavà