Es presenta la tretzena edició de La Portals 2024

La cursa ciclista no competitiva tindrà lloc el pròxim 14 d’abril on una de les novetats és la introducció de single tracks o senders que modifiquen el recorregut

Els amants del ciclisme tenen una cita el pròxim 14 d’abril. Se celebrarà la cursa de BTT, La Portals, que enguany arribarà a la tretzena edició i  recorre l’entorn de Montserrat. El club ciclista LaTaca és l’organitzador d’aquesta prova no competitiva, que destaca pel seu recorregut de 62 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.480 metres. El recorregut transcorre pels municipis que envolten Montserrat: Esparreguera, Olesa de Montserrat, Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Marganell, el Bruc i Collbató (sortida i arribada).

044f94f5 e29e 4cb8 9084 76aaa9dfd6a1

L'acte de presentació va tenir lloc ahir al Casal de Cultura de Collbató, hi han assistit l’alcaldessa del municipi, Gemma Rodríguez, i els alcaldes d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat, així com membres dels consistoris de Monistrol de Montserrat i el Bruc.  Manel Mestre, president del Club Esportiu LaTaca va ser el metres de cerimònies de la presentació. També va participar l’expresident de l’entitat, Pepe Cuevas, així com Eva Giménez, presidenta de l’Associació ASDENT. Mestre va donar a conèixer les diferents novetats que presenta aquesta tretzena edició de La Portals. La més destacada és la introducció de single tracks o senders que modifiquen el recorregut de la cursa i permeten que els ciclistes que repeteixen l’experiència es trobin amb proposta plena d’al·licients nous.  Cal tenir en compte que La Portals està concebuda com una marxa oberta a tots els públics.

GIfEr7KXwAA DwR

Durant la presentació, s’ha posat especial èmfasi en el caràcter lúdic i familiar de la Portals, així com en el potencial que suposa per a l’activitat turística de la zona. En aquest sentit, la tretzena edició de la trobada és un dels esdeveniments col·laboradors del Mil·lenari del Monestir de Montserrat.

Prova solidària

Cal destacar que els beneficis de La Portals 2024 aniran destinats a l’entitat ASDENT. Aquesta associació sense ànim de lucre dona suport als afectats per la malaltia de Dent. Es tracta d’un trastorn genètic catalogat com a malaltia rara i que afecta el sistema renal.

Tots els interessats en participar en la Portals tenen de marge fins al pròxim 1 d’abril. Per tal de formalitzar les inscripcions, podeu accedir a través del web https://www.laportals.cat/home. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
198

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix