L’HC Sant Just, subcampió de la Copa del Rei

Els de Mia Ordeig van perdre davant un Barça molt superior (0-6) en una final inèdita

No hi ha hagut sorpresa. El Barça ha fet bons els pronòstics i va guanyar ahir a l’HC Sant Just en la final de la Copa del Rei celebrada a Calafell, que va arribar a la seva vuitantena edició. Els blaugranes es van imposar per un clar i contundent 0-6. Un resultat que no amaga el gran èxit esportiu que ha suposat la classificació per a la final dels homes de Mia Ordeig. Una fita històrica. 

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 22.56.35

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 22.56.25

En la final, però, ha pagat l’esforç i tampoc no ha pogut contrarestar l’eficàcia, la qualitat i la rotació de les estrelles blaugrana. João, Barroso i Eloi Cervera, han encarrilat el partit en el primer temps amb un eloqüent 0-3. Bargalló, amb un gol i tres assistències, ha estat escollit MVP de la final. A la represa, Edu Fernández ha perdonat sol davant la porteria blaugrana i Alabart, en canvi, assistit per Bargalló des de darrera la porteria ha fet el 0-4 (29’). El 0-5 de Bargalló (31’) assistit per Alabart ha acabat de sentenciar la final si no ho estava ja. Xavi Crespo (40’) ha estavellat la bola al pal amb Fernández batut. Certament, el Sant Just tampoc no ha estat de sort. Barroso, rendibilitzant la tercera assistència de Bargalló, ha clavat el 0-6 definitiu.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 22.56.48

HC Sant Just (0+0): Elaji Deitg (P), Cristian Rodríguez, Joan Pujalte, Edu Fernández i Gerard Miquel –cinc inicial– Didac Sánchez (P), Borja López ©, Pol Macià, Xavier Crespo i Iñaki Cabezas.

Barça (3+3): Sergi Fernández (P), Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso i João Rodrigues -cinc inicial- Carles Grau (P), Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca i Eloi Cervera.

Gols: 0-1, João Rodrigues (6’); 0-2, Xavi Barroso (11’); 0-3, Eloi Cervera (22’); 0-4, Ignacio Alabart (29’); 0-5, Pau Bargalló (32’); 0-6, Xavi Barroso (47’).

Àrbitres: Sergi Mayor i Rubén Fernández. Cap cartolina blava.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 22.56.15

Segons a la Minicopa

D’altra banda, el Barça també va guanyar a l’HC Sant Just per 2-5 en la final de la Minicopa, competició que es va celebrar al Joan Ortoll de Calafell paral·lelament a la copa amb els equips infantils dels vuit classificats i els mateixos encreuaments.

GITuuQyXsAAM2yL

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 22.20.24

Els gols del Barça, dirigit per David Cáceres, els han fet Mario Saldes (3), Nicolás Sama i Lluc Martín. Els dels baixllobregatins, que han suposat l’1-1 i el 2-5, els ha marcat Hugo Carbonell, el segon de falta directa. El tècnic del Sant Just és Borja López.

Redacció / Fotos: Luis Velasco

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix