El santjoanenc Jordi Xammar, campió del món de 470 mixt

Juntament amb la seva companya Nora Brugman van acabar a la classificació primers amb un total de 56 punts

Jordi Xammar i Nora Brugman van aconseguir ahir diumenge el títol mundial de la classe 470 mixt a la badia de Palma. A la darrera jornada s’havia de disputar la Medal Race, per decidir les medalles, però les males condicions del mar ho van impedir (amb ones de tres metres) i es va decidir que no es podia disputar la regata i, per tant, que eren vàlids els resultats de l’última jornada.

GHwUtDuWMAAHXjF

Xammar i la seva companya van acabar primers a la classificació amb 56 punts, mentre que els segons foren els britànics Vita Heathcote i Chris Grube amb 67. Els japonesos Keiju Okada i Miho Yoshiok van completar el podi amb 72 punts. La parella havia estat subcampiona mundial els dos darrers anys (2022 i 2023) i, finalment, van assolir la medalla d’or.

“Aquest campionat era extremadament important per a nosaltres. Havíem estat molt a prop durant molts anys, i mai no saps quan serà el teu últim mundial de 470. Sent a Espanya, aquesta vegada havia de ser. Sortíem amb molta pressió, però hem tornat a demostrar que sabem rendir sota pressió, i això és molt important de cara als Jocs Olímpics”, va dir Xammar.  

Redacció / Fotos: Bernardí Bibiloni

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix