Núria Gil i Miquel Corbera, campions de Catalunya de Trial

La Sísmica Race de Sant Andreu de la Barca, que va aplegar més de 500 participants, va arribar a la seva setena edició

Més de 500 atletes van prendre part a la setena edició de la Sísmica Race que es va celebrar ahir diumenge 25 de febrer a Sant Andreu de la Barca. Un nou rècord de participació. Núria Gil i Miquel Corbera es van coronar com a campions de Catalunya de Trial Absolut i Sub 23 després de guanyar les seves respectives curses. La prova va tenir el seu vessant més solidari amb l’Associació Muévete.

Sismica 2024

Núria Gil va obtenir el seu cinquè títol consecutiu de l’especialitat. Va guanyar a la distància dels vint-i-quatre quilòmetres amb un temps d’1h47’53’’. Natàlia González (1h48’03’’) i Cèlia Balcells (1h51’53’’) van ser segona i tercera respectivament. A la categoria masculina, el primer classificat va ser Miquel Corbera, de l’Esportiu Penedès. Va fer un registre d’1h31’00’’. El podi el van completar Eduard Hernández (CE Penedès, 1h32’19’’) i Víctor Aguilà (CE Penedès, 1h34’05’’).

sismica 2024 05

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Oriol Gibert. L’atleta del JAB Berga va fer un temps de 42’41’’. Bali Mohamed (CE Enforma Inspira, 43’37’’) i Alberto Lao (CE Irunwithleiva, 44’31’’) van acabar en segona i tercera posició respectivament. D’altra banda, Blanca Batlle (AA Palamós) va ser la millor fèmina amb un registre de 48’52’’. Laia Calzada (Yetis Collserola Trail Team, 50’52’’) va ser segona, i Carla González (CA Tarragona, 54’59’’), tercera.

Redacció / Fotos: CA Sant Andreu-Artur Ribera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix