Gavà tornarà a acollir la Bike Show

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el 16 i 17 de març amb diferents proves per a tots els públics on un dels al·licients serà la presència de ciclistes professionals que podrien participar als Jocs Olímpics de París

El municipi Gavà acollirà la segona edició del Bike Show Gavà, un esdeveniment esportiu que convertirà la ciutat en la capital del ciclisme durant dos dies (16 i 17 de març). En les diferents proves es combina l’esport amateur i de base amb el professional amb l’objectiu de promocionar l’ús de la bicicleta com a pràctica sostenible i saludable en un entorn amb nombrosos encants visuals, paisatgístics i culturals.

Fotos Billy Diumenge 20 scaled 2

El Bike Show Gavà 2024 acollirà en el seu vessant competitiu una prova de la Bikingpoint Copa Catalana Internacional, un circuit anual de set proves de Cross- country, la disciplina olímpica del mountain bike, amb punts UCI en joc, especialment valuosos en un any olímpic.

Diumenge tindrà lloc una prova de la Marathon Cup BTT que combina la participació en categoria PRO de ciclistes d’elit amb aquells amateurs i populars que ho fan en la categoria Open, amb dos recorreguts de 41kms pels més atrevits i 30 kilòmetres per la resta.

ebike 270323

El programa del Bike Show Gavà es completa amb altres proves de promoció del ciclisme com la Super Cup Youth, adreçada als esportistes més joves, i la pedalada popular que oferirà un recorregut per Gavà, pensat perquè hi puguin participar tots els veïns i veïnes de la ciutat.

bici 190224

El director d’Ocisport, Albert Balcells ha destacat “l’espectacular entorn natural per on es desenvolupen les diferents proves. Un entorn que sorprèn i que els participants de l’any passat van valorar molt positivament. Aquest entorn fan que les proves siguin de molta qualitat”. Per a Balcells “el Bike Show permet difondre els valors de mobilitat i sostenibilitat i contribuir a fer una societat molt més amable”. D’altra banda, l’alcaldessa, Gemma Badia ha dit que “l’aposta de Gavà per l’esport és molt important donant suport a tota mena de competicions siguin amateurs o d’alt nivell com és el cas del Bike Show, que enguany inclourà una competició puntuable pels pròxims Jocs Olímpics i on podrem gaudir de la presència de ciclistes professionals que s’estan jugant la seva classificació.”

A la primera edició celebrada l’any passat al municipi baixllobregatí, van participar més de 900 ciclistes de fins a quinze nacionalitats i enguany es preveu superar aquesta xifra. Tots els participants gaudiran d’un recorregut amb seccions dures i amb trams de velocitat. Es tracta d’un escenari ideal per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, creant una atmosfera immillorable.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix