El millor trail català s’aplegarà a Sant Andreu de la Barca

Demà se celebrarà el Campionat de Catalunya absolut i sub 23

Sant Andreu de la Barca serà, per un dia, en l'epicentre del trail català. Aquest diumenge 25 de febrer se celebrarà la setena edició de la Sismica Race. Una prova atlètica que coincidirà amb el Campionat de Catalunya absolut i sub 23 de l’especialitat. La competició tindrà dos recorreguts (24 i 10 quilòmetres) amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de sorra del municipi baixllobregatí.

Captura de pantalla 2024 02 22 a las 7.45.01

Solidaritat i inclusió

La prova, a més, tindrà un vessant solidari, ja que es destinarà una part de la inscripció a la compra d'aliments que es donaran al Banc d'Aliments de Sant Andreu de la Barca. A més, s’ofereix l'opció de fer donacions a través del Dorsal 0 que es destinaran a l'associació ‘Muévete por los que no Pueden’, una iniciativa solidària que té com a objectiu donar a conèixer les malalties "rares" o minoritàries. D’altra banda, la Sismica Race ofereix la possibilitat que persones amb mobilitat reduïda puguin participar amb cadires Joëlette a la cursa de deu quilòmetres.

Un altre dels valors de la cursa és la sostenibilitat, ja que no hi haurà gots de plàstic d'un sol ús per fomentar el respecte i la cura del medi ambient. Cada corredor haurà de portar un envàs per beure en els avituallaments.

Redacció / Fotos: Sismica Race

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix