El tàndem Laia Sanz-Fraser McConnell ja brilla en el campionat d’Extrem E

La corberenca i el jamaicà es van imposar a la primera prova del campionat a Aràbia Saudí

Laia Sanz té un nou company en el campionat d’Extrem E, que ha començat. Es tracta del jamaicà Fraser McConnell, de 25 anys, i arriba després de participar en la temporada 2023 amb l'equip X44. Tots dos formen enguany el tàndem d'Acciona-Sainz XE Team per a la temporada 2024. Una altra novetat important és que equip s'ha associat amb Xarxa Bull. A més, Sparco segueix com el Partner Tècnic, fent costat als pilots com ha fet des de 2021.

GGtFv2ZXwAAy202

GGpdyh8XgAAnSeJ

La pilot de Corbera de Llobregat repeteix a l’equip, que forma part des de la temporada inaugural de la competició el 2021. “Estic molt contenta de continuar. L'equip ha crescut molt en tot aquest temps i l'hem fet junts. Vam fer una gran feina l'any passat, encara que el títol se'ns va escapar per molt poc, i tinc ganes de seguir aquest camí. Avui sentim que som una família, treballem molt bé i molt coordinats, i crec que és positiu donar-li continuïtat per a continuar millorant. Crec que és el millor lloc on puc estar per a continuar aprenent i barallar per les victòries”, explica Sanz.

Primera victòria

Acciona-Sainz XE Team es va endur la primera victòria de la temporada en el Desert X Prix II de l'Aràbia Saudita, on Laia Sanz i Fraser McConnell van aconseguir una actuació immaculada que confirma a l'equip espanyol com a aspirant a tot en el que resta de calendari.

GGpdyhxWIAAttti

GGtFZZIXIAAmsFV

Després d'assolir un primer i un tercer lloc en les mànigues classificatòries, la Gran Final va començar amb una sortida òptima de Fraser, que el va situar primer i no va perdre el lideratge en cap moment. Laia va recollir el testimoni per a les dues últimes voltes i va aturar els atacs dels seus rivals per a travessar la línia d’arribada en primer lloc, i així sumar el primer triomf de l'any per a l'equip.

El campionat d’Extreme E va abandonar l'Aràbia Saudita i va posar rumb a Europa, on la competició es reprendrà els dies 13 i 14 de juliol en una ubicació encara per determinar.

Redacció / Fotos: Acciona-Sainz XE Team

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix