El Club Barcelonista Terlenka jugarà els seus partits a porta tancada

L’entitat esportiva pratenca ho farà aquest cap de setmana com a protesta pels incidents violents del 27 de gener

Després de l'agressió que va patir el porter d'un equip de futbol visitant al finalitzar un partit amb el Club Barcelonista Terlenka el passat 27 de gener al Camp de Futbol del Complex Esportiu Municipal Estruch, l'Ajuntament del Prat, juntament amb l’entitat, ha decidit posar en marxa diverses mesures amb l'objectiu de sensibilitzar els esportistes, les seves famílies i la ciutadania en general en la necessitat d'erradicar la violència en l'esport.

GGjQs3CXcAARmUO

Així, des de la Secció Municipal d'Activitat Física i Esport, s'ha obert un  expedient informatiu per abordar aquest cas i prendre les mesures per evitar la repetició de situacions com aquestes en el futur. A més, una vegada analitzats els fets i tenint en compte les mesures preses per la Federació Catalana de Futbol (tres partits a porta tancada i vuit partits de sanció per al jugador que va participar en l'agressió), l'Ajuntament ha decidit el següent:

  • Decretar de forma acordada amb el Club Barcelonista Terlenka el tancament al públic del Camp de Futbol Municipal del CEM Estruch per a tots els partits de futbol programats el dissabte 24 i el diumenge 25 de febrer.
 
  • Reforçar els programes d'Esports i Valors i les campanyes per a una pràctica esportiva saludable i pacífica en col·laboració amb les entitats esportives.
 
  • Elaborar un reglament municipal per reforçar les eines de que disposa l'Ajuntament per actuar davant la violència en l'esport, lluitar contra la desigualtat de gènere, el racisme, la xenofòbia i la LGTBIfòbia.
 

Aquestes mesures se sumen a les sessions de sensibilització que els Mossos d’Esquadra estan fent aquesta setmana i la vinent a tots els equips de juvenil del Terlenka, així com a les famílies.

Redacció / Fotos:CB Terlenka

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix