La UE Santboiana ja coneix el calendari de la fase decisiva de la Lliga

El primer rival dels baixllobregatins serà l’equip madrileny de l’Alcobendas

La Divisió d'Honor ja coneix l'ordre de partits per a la disputa de la segona volta en la qual es decidirà tant el campió, com l'equip que deixarà la màxima categoria la següent temporada. Cal recordar que aquesta temporada el sistema de competició ha consistit en una primera fase de lliga regular d'onze partits tots contra tots a l'una volta, i una segona fase en la qual es dividiran els equips en dos grups de sis (els 6 primers o Grup A: del 1r al 6è, i els 6 següents o Grup B: del 7è al 12è).

F 5GOGWWsAARvRB

Disputaran una segona fase de cinc jornades també mitjançant sistema de Lliga regular (tots contra tots) a una volta. Tots els punts compten en la classificació (és a dir, s'arrosseguen i mantenen els punts aconseguits en la primera fase). En la segona volta o fase s'invertirà l'ordre dels partits a casa i fora.

Dates de la segona volta (dos grups de 6)

J12 (24 de febrer de 2024) Alcobendas-Santboiana

J13 (9 de març de 2024) Santboiana-Burgos

J14 (24 de març de 2024) Santboiana-VRAC Valladolid

J15 (7 d'abril de 2024) Real Ciencias-Santboiana

J16 (14 d'abril de 2024) Santboiana-El Salvador

Finalitzada la lliga regular, el títol es decidirà mitjançant sistema de playoff entre els vuit primers classificats de la lliga regular (6 del Grup A i el 1r i 2n del Grup B tal com s'ha indicat anteriorment), en tres jornades.

Dates Play-off

Quarts de final (21 d'abril de 2024)

Semifinals (19 de maig de 2024)

Final (26 de maig de 2024)


En la primera jornada (quarts de final) els aparellaments seran: a) 1r Grup A – 2n Grup B (equival al 8è general); b) 4t Grup A – 5è Grup A; c) 2n Grup A – 1r Grup B (equival al 7è general) i d) 3r Grup A – 6è Grup A.

F 5GOGfW0AE zu0

Els partits de la segona jornada (semifinals) seran entre els guanyadors dels
aparellaments anteriors. És a dir: e) Vencedor a – Vencedor b i f) Vencedor c -Vencedor d. Les eliminatòries es jugaran a partit únic en el camp del millor classificat al final de la segona volta o fase de lliga regular. Descendirà a Divisió d'Honor B per a la temporada 2024/25 l'últim classificat i promocionarà amb el segon de Divisió d'Honor B, l’11è classificat, en eliminatòria a partit únic en camp neutral.

Redacció / Fotos: UE Santboiana (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
214

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix