Jordi Xammar i Laia Sanz, triomfadors a la Festa de l’Esport Català

El regatista santjoanenc va recollir el premi al Millor Esportista Masculí i la corberenca va rebre el Premi Extraordinari

Ahir es va celebrar la Festa de l’Esport Català a l'America's Cup Experience ubicat al Port Vell de Barcelona. Enguany arribava a la vint-i-setena edició i va ser organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Els esportistes baixllobregatins van tenir un protagonisme molt especial.

251927d6 b6a6 4b59 b96b 02570b037b9e media libre aspect ratio default 0

GFrOxIMXAAEKzvj

GFrOxIMWwAAQhL3

Com a Millor Esportista Català va ser escollit Jordi Xammar. El regatista de Sant Joan Despí ocupa, actualment, el primer lloc del rànquing internacional de vela i participarà en els pròxims Jocs Olímpics de París 2024. A més, és subcampió del món de la classe 470. Xammar va confessar que li agradaria compartir el premi “amb la meva companya, la Nora Brugman, amb ella hem tingut un 2023 inoblidable i el millor de tot és que ja estem treballant perquè el 2024, any olímpic, sigui encara millor”. També va fer esment de la Copa Amèrica, que se celebrarà a Barcelona aquest any: “és un dels tres esdeveniments més importants del món i serà una cosa impressionat. Penso que a les futures generacions serà un esdeveniment que calarà molt”. Per a Xammar “quan ets un nen i somies arribar lluny els que tenim la sort de néixer a Catalunya, creixes veient molts esportistes que han arribat internacionalment i alguna cosa desperta dins que ens diu si ells ho han pogut, per què jo no podré? És la sort que tenim el que naixem aquí.” 

412a0b26 6900 44a7 a799 a23c47bc3ca3 media libre aspect ratio default 0

cd838830 10f9 45b2 9153 2753ab7721f4 media libre aspect ratio default 0

GFrOSGcWwAACTKz

D’altra banda, Laia Sanz va recollir el Premi Extraordinari per continuar fent història al món del motor i, més concretament, al Dakar on a la darrera edició va ser quinzena a la general de cotxes després de participar per catorzena vegada consecutiva. La pilot de Corbera de Llobregat va explicar que el seu secret dels èxits que ha assolit fins al moment és “perquè gaudeixo molt amb el que faig. M’encanta posar-me reptes i espero seguir complint somnis. Penso que encara puc arribar més lluny al Dakar” i va afegir que el premi “és una gran motivació per continuar.”

Redacció / Fotos: Diari Sport-UFEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix