Gavà va acollir la Gala del Beisbol i Softbol català 2023

L’Espai Maragall es va omplir de gom a gom per a retre homenatge i distingir als més destacats de la passada temporada

Gavà es va convertir per un dia en la capital del beisbol i el softbol català. El passat divendres 2 de febrer es va celebrar la Gala 2023 a l’Espai Maragall, amb la presència de tots els clubs de Catalunya. Les entitats baixllobregatines van tenir un protagonisme especial durant la vetllada esportiva organitzada per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol. Durant l’acte es van reconèixer la tasca dels clubs, jugadors i jugadores, tècnics, àrbitres, anotadors/res federats així com directius de les entitats. A més de les distincions individuals es van fer d’altres en diferents categories.

417396626 2744738775681231 5856625307806585167 n

GFW7MFlXIAA2Rwj

GFQHGiSWYAAFJ8Jbona

Així es va reconèixer la tasca de José Rafaels, un dels històrics d’aquesta disciplina esportiva i amb una llarga trajectòria al Club Beisbol i Softbol Gavà com a jugador, tècnic i membre de la junta directiva. També es va guardonar al CBS Gavà pel seu cinquantè aniversari de la seva fundació. A més, es van distingir les seleccions catalanes -en diferents categories- pels seus èxits en el Campionat d’Espanya i a les jugadores i jugadors que han participat en les diferents seleccions espanyoles en Europeus o Mundials.

GEoWDA9WkAAlMW4

GEoWDA9XAAAUd 2

Els equips baixllobregatins, en especial el CB Viladecans i CBS Sant Boi, també van recollir un merescut premi pels títols assolits durant la temporada.

Redacció / Fotos: FCBS-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
196

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix