Jesús Fernández es prepara per al seu repte esportiu més solidari

El vicentí, amb altres cinc integrants del Mogoda Trail, tenen previst recórrer els 735 quilòmetres que separen Santa Perpètua de Mogoda i Madrid en tres dies i sense parar amb la finalitat de recaptar diners per l’AFANOC

L’esport i la solidaritat conflueixen de nou. És el cas del repte que sis atletes tenen previst fer el pròxim març, on recorreran els 735 quilòmetres que separen el municipi de Santa Perpètua de Moguda i Madrid en tres dies. Entre aquests ‘valents’ que no pararan de córrer -dia i nit- sense aturar-se hi ha un veí de Sant Vicenç dels Horts, en Jesús Fernández. Se l’ha anomenat Santa Perpètua-Madrid Running Challenge i és organitzat per Mogoda Trail.

WhatsApp Image 2024 01 31 at 20.32.06 2

“Estic molt il·lusionat i content per fer aquest repte solidari. Tint moltes ganes que arribi el dia”. Així de clar es mostra Jesús Fernández. I és que les cames del vicentí, de 37 anys, hauran de recórrer entre 120-125 quilòmetres en les dotze etapes que li corresponen del traçat programat. “Només fa tres anys que corro i la proposta em va agradar molt perquè és fer una cosa diferent. A més, el fet que sigui per ajudar els nens amb càncer encara em motiva més”, explica. A mesura que s’apropa el dia s’adona de l’envergadura del repte: “Mai hauria pensat que s’impliqués tanta gent. Ja fa temps que m’estic preparant per estar al nivell.”

WhatsApp Image 2024 01 31 at 20.32.06

Estrena

És la primera vegada que aquesta entitat vallesana organitzarà una activitat solidària d'aquestes característiques. Mogoda Trail té un ampli bagatge en els darrers anys en curses d’ultrafons on cal destacar les 24 Hores de Barcelona.

mogoda trail 202401

PHOTO 2024 01 29 14 04 24

Amb els altres cinc corredors (Juanjo Cabrera, Ferran de la Fuente, Raúl Góngora, Joan Puig i Fran Moreno), Jesús Fernández haurà de cobrir per relleus i sense aturar-se la distància entre els dos municipis. “Seran un total de seixanta-vuit etapes on cada un de nosaltres haurem de fer entre 10 i 15 quilòmetres depenent del traçat a seguir, que transcorrerà sobre pista de terra. A més estarem acompanyats per una autocaravana, que traslladarà els que no estan corrent i també servirà per descansar una vegada feta l’etapa. Comencem el 28 de març”, explica Fran Moreno, capità del repte solidari. Tothom podrà veure l’evolució del recorregut a través del perfil d’Instagram de l’entitat esportiva (@sta_madridchallenge).

El seu vessant solidari tindrà la finalitat de recollir el màxim de diners que es destinaran íntegrament a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Una entitat no lucrativa nascuda el 1987 i que treballa en àmbits diversos sobre les necessitats d’infants i de les seves famílies quan són diagnosticats de càncer.

PER FER LES DONACIONS (clica aquí)

Marçal Fontanals / Fotos: Mogoda Trail-JF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix