Joan Pujalte, escollit MVP del Partit de les Estrelles

El jugador de l’HC Sant Just va participar amb la Selecció Catalana i el seu company d’equip, Gerard Miquel, amb la de l’All Stars

No va decebre ningú i va ser tot un espectacle. Sant Sadurní d’Anoia va acollir el passat dissabte 30 de desembre el Partit de les Estrelles d’hoquei sobre patins amb participació santjustenca. Joan Pujalte, que va ser escollit MVP, va participar amb la Selecció Catalana, mentre que Gerard Miquel, ho va fer amb l’All Stars.

GCoQrgpWYAANHsW

GCoLGi1XQAE Mm2

Catalunya es va imposar al combinat de l’All Stars per 9 a 6 en un duel amb molts gols i un joc de gran nivell -ple de transicions al contraatac, jugades espectaculars i detalls tècnic- que va enlluernar el nombrós públic que es va aplegar al Pavelló Olímpic l’Ateneu. El partit va anar precedit d’un torneig d’hoquei 3x3 amb la participació de 120 jugadors de base de les categories benjamí, aleví i infantil.

GCoH24fWsAAyPK0

GCoH24WWsAA4zwa

CATALUNYA: Torrents; Pujalte, Aragonès, P. Bargalló, M. Grau –cinc inicial– Llaverola (p.s.), N. Cervera, Ballart, Domènech i Pujadas.

ALL STAR: Arnau; S. Aragonès, Miquel, Folguera, João Rodrigues –cinc inicial– C. Grau (p.s.), Arnau Xaus, Riba, M. González i Humberto Mendes.

GOLS: 1-0 (2’): Pau Bargalló. 1-1 (3’): S. Aragonès. 2-1 (10’): Domènech. 3-1 (16’): M. Grau. 4-1 (18’): X. Aragonès. 4-2 (18’): João Rodrigues- 4-3 (23’): Xaus. 5-3 (26’): X. Aragonès. 6-3 (30’): X. Aragonès. 7-3 (34’): P. Bargalló. 7-4 (35’): González. 7-5 (37’): João Rodrigues. 8-5 (39’): Ballart. 8-6 (45’): Hugo Mendes. 9-6 (47’): Pujalte.

ÀRBITRES: Albert Barba i Oriol Garriga.

Redacció / Fotos: FECAPA-3cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix