Esplugues de Llobregat, capital de la gimnàstica artística nacional

Els vint-i-sis millors equips estatals competiran els dies 2 i 3 de desembre al CEM Les Moreres

Esplugues de Llobregat es convertirà en la gran capital de la gimnàstica artística femenina durant dos dies. El CEM Les Moreres acollirà el dissabte 2 i el diumenge 3 de desembre la primera fase de la Lliga Iberdrola de Clubs, la màxima competició estatal per equips de gimnàstica artística femenina –organitzada per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica–, on competeix el Club Gimnàstica Esplugues (CGE) Les Moreres.

La instal·lació municipal acull cada any competicions de gimnàstica base i escolar, però és la primera vegada que serà escenari d’una competició d’elit estatal. Hi participaran més de 220 gimnastes de 26 equips (vuit de Primera Divisió, vuit de Segona i vuit de Tercera).

H2u9ZWtM

El CGE Les Moreres, un dels clubs més destacats d’Espanya, va guanyar la competició el 2021, va ser tercer el 2022 i va ser cinquè la temporada 22-23. El club compta amb una de les millors gimnastes espanyoles, Alba Petisco, que al passat Mundial va obtenir el passaport als Jocs Olímpics París’24.

El programa de competició és el següent:

  • Dissabte 2, de 9.30 a 13 hores, Segona Divisió , amb Salt, Terrassa, Xelska B, RGC Covadonga, Alcorcón, Madajahonda, Molins de Rei i La Salle B.
  • Dissabte 2, de 17 a 20.30 h, Primera Divisió amb Egiba, Xelska, La Salle, Pozuelo, CGE Les Moreres, L’Hospitalet, Gym-Val i Gimnàstic Palma.
  • Diumenge 3, de 9 a 14.30 h . grup 2).

Les entrades per a la tarda del dissabte ja estan esgotades. Per a les sessions de matí (8 euros cada una), cal contactar amb el club (@cglesmoreres). 

Redacció / Fotos: CGE Les Moreres-Esplugues Digital

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
210

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix