L’Open Maxxis Natura 2023 tanca la temporada a Sant Vicenç dels Horts

Uns 450 participants es van donar cita en aquesta darrera prova de BTT

El diumenge passat es va posar punt final a la dissetena edició de l’Open Maxxis Natura 2023 amb la darrera prova del calendari, que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts. Uns 450 participants van prendre part en una jornada on el ciclisme va ser el gran protagonista.

En el circuit llarg, el guanyador va ser Josep Colomina (one to home) amb un temps de 2h20’22’’, seguit per Roger Colomina (one to one, 2h20’22’’) i Marcos Navarrete  (2h30’36’’). En la categoria femenina, la primera classificada va ser Sònia Quiroga (Rrbikers) amb un registre de 3h34’36’’. Alejandra Díaz  (Maxxis-Biciocasion Barcelona, 5h03’47’’) i Marta Capella van completar el podi.

F 4AzyVWYAAD6f4

F 4AwfpXkAAWQNx

D’altra banda, en el circuit mig, Álex Doménech va arribar el primer amb 1h55’57’’. Eduardo Pérez (Sportbike, 1h56’51’’) va ser segon, i Eduardo Abian (Lliçà d’Amunt, 1h56’52’’) fou tercer. En noies, la primera va ser Anna Luja (GER, 2h51’17’’), seguida de Raqyel Gómez (Sprintbikes, 2h57’07’’) i Yolanda Caracuel (Gramabike, 3h08’35’’).

I en el circuit curt, Aitor Martínez (59’08’’), en la categoria masculina, i Yulia Sikan (1h18’18’’), en la femenina, van ser els primers a creuar l’arribada. D’altra banda, els primers classificats en la categoria E-Bike van ser: Óscar Ayala (2h03’32’’), en la distància llarga, i Micky Bello (1h44’10’’) i Ana Notario, en la curta.

Redacció / Fotos: Open Maxxis Natura