Xavi Artigas continuarà al Campionat del Món de Motociclisme

El pilot de Sant Andreu de la Barca, que participarà la pròxima temporada participarà en Moto2 amb Forward Racing, va tancar la seva etapa en l’equip alemany del CFMOTO Racing PruestelGP

Xavi Artigas continuarà en el Mundial de Motociclisme. Després de finalitzar la temporada aquest cap de setmana al circuit valencià Ricardo Tormo, el pilot de Sant Andreu de la Barca ha confirmat la seva participació, un any més, a l’elit del motociclisme mundial, però aquest cop a la categoria Moto2.

F9rYsQXagAAl8cj

F5qyBtnWQAA35rP

Ho farà en un altre equip després que CFMOTO Racing PruestelGP anunciés que es retirava del campionat per manca de suport econòmic. De fet, Artigas estava confirmat com a pilot de l’equip alemany, però una decicisió inesperada va fer que el baixllobregatí hagués de buscar noves opcions per continuar a la competició. Forward Racing serà la seva nova escuderia. Tindrà com a company Àlex Escrig, que té contracte de llarga duració.

yfguiguiere

Així doncs, el santandreuenc farà un salt a una categoria superior. “Tinc moltes ganes d'aprendre i gaudir en aquesta nova categoria", ha dit a través de les seves xarxes socials. Cal recordar que va debutar amb Moto3 amb l'equip Leopard fa tres temporades. En 2020 es va proclamar subcampió del Món de Moto 3 Júnior. Seguidor de Kevin Schwantz i Marc Márquez va pujar a una moto amb tres anys i sempre li ha acompanyat el número 43.

Redacció / Fotos: CFMOTO Racing PruestelGP-Forward Racing

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix