L’FC Levante Las Planas se suma a La Marató de 3Cat

Lluirà el logo d’aquesta iniciativa solidària durant el partit del 17 de desembre que l’enfrontarà al Reial Madrid

Els equips de futbol catalans col·laboraran, un any més, amb La Marató de 3Cat lluint el logo del programa solidari en les seves samarretes. En aquesta edició, s'hi sumen el Barça, Girona, Espanyol, Levante Las Planas i l'Andorra, que ho fa per primera vegada.

F 8gyg1XcAAOkZq

Els jugadors portaran el logo de La Marató en els següents partits masculins: el 8 de desembre, a l'Espanyol-Saragossa; el 10 de desembre, al Barça-Girona; el dia 16, a l'Andorra-Espanyol, i el 18 de desembre, al Girona-Alabès. I pel que fa als equips femenins, el 9 de desembre, al Barça-Eibar, i el 17 de desembre, al Levante Las Planas-Reial Madrid.

F 8gyg1WQAAX4Ki

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de Sebastián Cañas, president de l’FC Levante Las Planas. El mandatari ha dit que "estem encantats de poder formar part per segon any d'aquesta iniciativa. Hi col·laborarem sempre que vulgueu” i ha afegit que “aquest any donarem visibilitat en el partit que juguem a casa contra el Reial Madrid, i esperem guanyar."

Redacció / Fotos: 3Cat-FC Levante Las Planas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix