La gavanenca Alicia Benete, candidata a Millor Jugadora de futbol sala

La jugadora de l’MRB Móstoles ha estat seleccionada per Espanya per disputar un doble compromís davant Itàlia

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona, es vestirà de gala per acollir l'onzena edició de la Gala de les Estrelles. El dilluns 18 de desembre se celebrarà aquest esdeveniment, el qual es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 19.45 hores. 

2023 11 24 17 46 19 portada slider

En la present edició, hi haurà un total de dotze distincions i com a Millor Jugadora de futbol sala hi ha la candidatura d’Alicia Benete, de l’MRB Móstoles madrileny. La gavanenca competirà pel guardó amb Anna Escribano (Poio Pescamar) i Marta de los Riscos (LBTL Futsal Alcantarilla). Cal recordar que Benete ja va ser distingia amb aquest guardó l’edició del 2021.

Convocada amb Espanya

La jugadora catalana Alicia Benete ha estat seleccionada a la convocatòria de la Selecció Espanyola Absoluta de futbol sala per disputar un doble compromís davant Itàlia, el pròxim 5 i 6 de desembre, a Scandicci.

BeneteEspana1

La seleccionadora Clàudia Pons ha inclòs la futbolista del MRB Móstoles a la llista de 14 convocades. L'expedició es concentrarà a partir del 3 de desembre a Itàlia.

Redacció / Fotos: FCF-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix