Sant Andreu de la Barca celebra els Premis de l’Esport Local

Es van reconèixer als i a les millors esportistes de la temporada 2022-2023

Ahir es va celebrar la vint-i-cinquena edició dels Premis de l’Esport Local de Sant Andreu de la Barca. El Teatre Núria Espert va acollir l’acte on es va reconèixer els millors esportistes de la temporada 2022-2003. Com a novetat enguany es va voler reconèixer també els esportistes que desenvolupen la seva activitat fora del municipi.

PREMIS ESPORT LOCAL 2023 02

Al llarg de la vetllada es va voler recordar els cinquanta guanyadors -masculins i femenins- de les vint-i-cinc anys de premis i es va emetre un vídeo de la realitat esportiva de la ciutat en un acte que va durar poc més d’una hora.

ELS GUANYADORS

Absolut femení (esport col·lectiu)

Irati Marín (futbol sala)

Absolut femení (esport individual)

Maria Castaño (esgrima) 

Absolut masculí (esport col·lectiu)

Ghofran El Khayaty Bakkali-Tahiri (futbol sala) 

Absolut masculí (esport individual)

Juanjo Querol (Tir amb arc)

Infantil masculí (esport col·lectiu)

Álvaro Cazorla (handbol)

Infantil masculí (esport individual)

Mario González (atletisme) 

Infantil femení (esport col·lectiu)

Berta Prats (futbol sala)

Infantil femení (esport individual)

Elia Pons (pàdel)

Millor equip

Infantil femení del Club Hoquei Sant Andreu (hoquei)

Millor entitat

Club Atletisme Sant Andreu

D’altra banda, el Gimnàs Dochan ha rebut la distinció a la Millor Iniciativa socioesportiva. Mentrestant, PUK Portacables SL va rebre el guardó a l’empresa que més ha col·laborat amb l’esport. També s’han reconegut els vint-i-cinc anys del Sabarca Gimnàstic Club. I quatre entitats esportives locals van rebre un reconeixement a la seva col·laboració amb l’Ajuntament el el projecte “Joc Net” com són el Club Futbol Sant Andreu de la Barca Agrupació, Club Bàsquet Sant Andreu, Futbol Salas Sant Andreu de la Barca i Club Hoquei Sant Andreu. Finalment es va distingir a Julián Cascú.

Redacció / Fotos: Ràdio sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix