Torna el rugbi d’elit a l’Estadi Baldiri Aleu

La UE Santboiana participa aquesta setmana en el Gran Recapte d’Aliments 2023

Després d’unes setmanes sense activitat a la Divisió d’Honor, la UE Santboiana torna a la màxima competició. Aquest dissabte es disputarà la cinquena jornada de Lliga amb un més on els baixllobregatins s’enfrontaran a l’Alcobendas madrileny. L’enfrontament arriba en un bon moment pels blaus després de guanyar els seus darrers dos partits. Actualment, l’equip dirigit per Sergio Guerrero ocupa la tercera posició de la classificació.

F cqyYsWgAAgLZ4

UES ALCOBENDAS 1536x1097

Club solidari

D’altra banda, la UE Santboiana participa en setmana al Gran Recapte d'Aliments del Banc d’Aliments. Des d’aquest passat 21 de novembre fins dissabte 25, tota la gent que vulgui col·laborar podrà portar al club de forma solidària aliments de caràcter no perible (arròs, pasta, llegums…). Tots aquests aliments es recolliran durant la setmana en horari d’entrenament al Baldiri Aleu per part dels responsables dels equips.

F h2MAqXMAATYND

I dissabte 25 de novembre a la tarda (16.00h), moment del partit del primer equip, també es convida a tots els socis i seguidors a portar al camp aliments per fer la recollida als accessos del Baldiri Aleu.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix