L’handbol català celebra la seva gran festa a Martorell

Durant la gala es van reconèixer 150 entitats, clubs, ajuntaments i jugadors i jugadores pel seu camí i els seus èxits durant la temporada 2022-2023

Ca n’Oliveres de Martorell, en el marc de la capitalitat de Ciutat Europea de l’Esport, va acollir ahir divendres 17 de novembre la 30a edició de la Festa de l’Handbol Català, que organitza la Federació Catalana d’Handbol (FCH). Durant la gala es van reconèixer 150 entitats, clubs, ajuntaments i jugadors i jugadores pel seu camí i els seus èxits durant la temporada 2022-2023.

F K8nlsWQAAQTnE

El president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort va donar la benvinguda agraint l’acollida, per segon cop consecutiu, del municipi baixllobregatí. El president va assegurar que des de la Federació s’estan esforçant “per ajudar a tots els clubs i per obtenir els màxims recursos de cara al futur. També continuem amb la implementació del full de ruta pel que respecta a la promoció de la igualtat a l’handbol.”

L’Ajuntament de Martorell va ser premiat amb el trofeu FCH en la seva tasca per promoure l’handbol, un guardó que el va recollir l’alcalde Xavier Fonollosa. Josep Blanchart, per la seva trajectòria al món de l’handbol, i Lydia Pena, per la seva tasca dins la Junta Directiva de la Federació, van rebre les insígnies d’or, les màximes distincions que lliura la Federació Catalana d’Handbol.

blanchart festa 5

També es van premiar diversos col·lectius i persones destacades al món de l’handbol pels seus èxits esportius, a escala de clubs i de seleccions. A més, es va fer un reconeixement a les entitats que més activament han treballat per aconseguir avançar cap a la igualtat en aquest esport. El Club Panteres Grogues va rebre el trofeu Menció Especial per la seva tasca en la visualització de les persones LGTBI+. Mentre que Encarna Moreno (presidenta del BM Pau Casals), el Club Handbol Montbuí i l’Handbol Ribes ser distingits amb els trofeus Pla d’Igualtat.

clubs festa 3

entitats festa 2

reconeixements medalles festa 4

Just després d’entregar les insígnies d’argent i d’or, els premis més especials de la gala, es va lliurar un altre premi que no apareixia al llistat de premiats i premiades. La Junta de la Federació Catalana d’Handbol ha atorgat la insígnia d’or i brillants al seu president, Jaume Fort. La gala es va tancar amb les intervencions de la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, i l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, segons fonts municipals. El batlle es va mostrar molt orgullós i ha deixat clar que a Martorell “es fomenta l’esport, pels innombrables beneficis físics que té, però sobretot, per tots els valors que comporta la pràctica esportiva”

Redacció / Fotos: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix