Viladecans acollirà l'arribada d’una etapa de La Volta 2024

Serà la primera vegada en les 103 edicions d’història de la prova ciclista que la ciutat del Baix Llobregat sigui amfitriona d'una meta

La Volta Ciclista a Catalunya 2024 tindrà nombroses novetats, entre les quals una arribada inèdita a Viladecans. Serà la primera vegada en les 103 edicions d’història de la Volta que la ciutat del Baix Llobregat aculli una arribada de la cursa, on els millors ciclistes del món es veuran les cares entre els pròxims dies 18 i 24 de març.

Ndp Viladecans Volta

Després de l’anunci d’una arribada a Queralt, la Volta a Catalunya confirma una nova meta inèdita en la seva pròxima edició gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Viladecans i l’organització de la cursa. La ciutat baixllobregatina va acollir en la darrera edició un esprint intermedi de la 7a etapa, i el pròxim 2024 serà molt més protagonista amb la confirmació com a seu d’una arribada de les etapes de la cursa catalana, una de les voltes per etapes de més prestigi del calendari ciclista mundial.

L'alcalde del municipi, Carles Ruiz, ha explicat que se sent "molt il·lusionat davant d'aquest important esdeveniment. Viladecans és una ciutat compromesa amb l'esport, la mobilitat i la sostenibilitat, aspectes que han estat reconeguts recentment per la Unió Europea, que ens ha nomenat capital mitjana verda de la UE, a través del reconeixement Green Leaf 2025. Creiem en la pràctica esportiva, que ajuda a la bona salut de les persones, i creiem en el ciclisme, tant esportiu com d'oci, o com a mitjà de transport personal; per això hem creat a la ciutat 23 km de carril bici i 32,5 km de ciclocarrers. Esperem que el dia de l'arribada de la Volta tothom surti a veure l'espectacle, siguin o no aficionats, de totes les edats. Viladecans està sobradament preparada per acollir una arribada d'etapa de la Volta, i la rebrà amb ganes de fer-ho bé i que sigui un gran dia de festa esportiva." 

FsJkSrlXwAA4CWc

“Estem molt contents de poder confirmar una nova arribada inèdita en la llarga història de la Volta i fer-ho de la mà de Viladecans, que en els darrers anys ha demostrat el seu interès amb la cursa. La Volta continua obrint noves portes i estic convençut que els viladecanencs i tots els aficionats al ciclisme gaudiran d’un magnífic espectacle” assegura Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva.

Les imatges de l’arribada a Viladecans arribaran a tot el món, gràcies a l’impacte d’un esdeveniment que en la seva darrera edició va tenir cobertura per televisió fins a 190 països i els cinc continents, a través a trenta-tres difusors internacionals.

Amb sortida des de Sant Feliu de Guíxols i arribada a Barcelona, la Volta buscarà entre els dies 18 al 24 de març de 2024 el vencedor de la seva 103a edició, buscant el relleu de l’últim campió, l’eslovè Primoz Roglic. Els millors ciclistes del món tornaran a ser a Catalunya i es jugaran a Viladecans una de les etapes d’una setmana de competició que es preveu plena d’emocions.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix