Cervelló torna a celebrar aquest diumenge la Pota-Roja

El municipi baixllobregatí acollirà un esdeveniment esportiu que ja s’ha convertit en un referent de les curses en les modalitats de trail i de BTT a tot Catalunya

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, consta de sis modalitats diferents en un sol matí: 8, 14, 24 i 42 km en trail i 20 i 35 km en BTT, que transcorren per les muntanyes i els paratges naturals del municipi baixllbregatí. A més, la distància de marató puntua en la International Trail Running Association (ITRA) en dos punts i en el Ranking Mountain en quatre punts.

400761672 838749888253657 674962896523084297 n

17216

Enguany ha continuat sent més curosa amb el medi ambient amb la utilització de material sostenible en tota la senyalització per la muntanya. La Pota-Roja se celebra des de l’any 2016 i en cada edició ha vist incrementat considerablement el nombre de participants en totes les modalitats, fregant enguany les 1.200 inscripcions.

Durant tot el matí, els camins i corriols de muntanya s’ompliran de corredors, que a peu o en bicicleta, demostraran el seu nivell i condició física en un entorn privilegiat i en un ambient de festa i esportivitat.

Pota Roja 2022 premsa

La cursa començarà a les vuit del matí amb la sortida dels participants en la modalitat de marató des del punt de sortida i meta que s’instal·larà a Ceraqua. Els dorsals es podran recollir demà dissabte de 16 a 20 hores en el pavelló Xavier Ballber.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix