La 42a Cursa Popular del Prat aplega un miler de participants

José Manuel Vieito i Mireia Pérez es van imposar a la distància dels deu quilòmetres

L’atletisme va ser el gran protagonista al Prat de Llobregat ahir diumenge 17 de setembre. Més d’un miler de participants de totes les edats van prendre part a la Cursa Popular, que enguany va arribar a la quaranta-dosena edició. La prova, que va aplegar corredors i corredores de diferents edats, va omplir els espais de la ciutat en una jornada esportiva de gran tradició.

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.38.12

José Manuel Vieito, de l’Atletismo Sarr, es va imposar a la prova dels deu quilòmetres amb un temps de 32’43’’. Óscar Martínez (Cornellà Atlètic, 34’20’) i Lluís Caldenteny (35’05’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Mireia Pérez, amb un registre de 47’00’’. Bea Rodríguez (47’55’’) va ser segona, i en tercer lloc va arribar Hortensia Soriano (Rannars, 48’22’’).

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.38.54

A la distància dels cinc quilòmetres, novetat en l’edició d’enguany, el vencedor masculí fou Mario Rui Menier, de l’Animal K, amb un temps de 17’30’’. Antonio Godoy (Pratenc, 17’35’’) i Raúl Franco Runners Calimocho, 17’48’’) van completar el podi. D’altra banda, Cristina Soler va ser la primera en travessar la línia d’arribada amb 19’42’’. Marina Jiménez (Pratenc, 20’00’’) va ser segona, i Ares Inglada (AA Xafatolls), tercera, amb 21’26’’.

Redacció / Fotos: Elprat.aldia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix