El CN Sant Feliu, en dos fronts a la Divisió d’Honor de waterpolo

La permanència a la màxima categoria és l’objectiu prioritari dels dos equips absoluts de l’entitat

Aquest dijous s’ha celebrat a la pista de frontennis del CN Barcelona l’acte oficial de presentació de la temporada de la Divisió d’Honor masculina i femenina, una temporada en la qual el Barceloneta i el Sabadell defensaran els títols en la categoria masculina i femenina respectivament. A més, el CN Sant Feliu tindrà els seus dos equips absoluts a la màxima categoria on la permanència serà l’objectiu prioritari.

LeBe67eAFh

Divisió d’Honor Femenina

Les santfeliuenques no tindran una estrena fàcil, ja que s’enfrontaran a El Complex davant l’Astralpool CN Sabadell (dissabte 30 setembre, 18h). La resta de rivals són el CE Mediterrani, Santa Cruz Tenerife Echeyde, Assolim CN Mataró, N Catalunya, CN Atlètic-Barcelona, CD Natación Boadilla, CN Terrassa, Real Canoe NC, CN Sant Andreu i CN Rubí.

363368039 776571327805287 6195017789726740545 n

Divisió d’Honor Masculina

D’altra banda, l’equip masculí començarà a domicili. Ho farà a la piscina Joan Serra i Puigdesens de Mataró el pròxim 16 de setembre a les 12:45 hores. Els altres rivals són el CN Terrassa, CN Sant Andreu, Astralpool CN Sabadell, Santa Cruz Tenerife Echeyde, CN Barcelona, CN Catalunya, Zodiac CN Atlétic-Barceloneta, Real Canoe NC, CE Mediterrani i CN Rubí.

Redacció / Fotos: RFEN-CNSF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix