El CB Prat i CB Santfeliuenc buscaran el primer títol de la temporada

Els dos equips baixllobregatins participaran en la vint-i-quatrena edició de la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB

La Federació Catalana de Bàsquet (FCB) va donar a conèixer la vint-i-quatrena edició de la Lliga Nacional Catalana d'equips LEB amb la presència rècord de set equips participants i comptarà amb la presència de l'ICG Força Lleida, el CB Prat, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet, l'OCA-Global CB Salou, l'Ibersol CBT, el CBS Santfeliuenc d’Itai Levy i l'Homs UE Mataró com a equips participants.

santfeliuenc lliga previa

La competició arrencarà amb una eliminatòria d'anada i tornada, els caps de setmana del 16-17 i 23-24 de setembre, on es decidiran els equips que es classifiquen per a la Final a Quatre de Lleida, prevista per divendres 29 de setembre (semifinals) i dissabte 30 de setembre (Final). El CB Prat s'enfrontarà a l'OCA-Global CB Salou en la ronda prèvia a la Final a Quatre, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet es veurà les cares amb l'Ibersol CBT mentre que l'Homs UE Mataró ho farà davant el CB Santfeliuenc. El guanyador de la sèrie entre pratencs i salouencs es mesurarà, divendres 29 de setembre a les 17:45h, amb el bloc hospitalenc o el conjunt tarragoní i, per l'altre costat del quadre, l'ICG Força Lleida competirà, a semifinals, amb el vencedor del creuament entre mataronins i santfeliuencs, a les 20:30h del mateix divendres. La final tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a les 18:10h.

elprat lliga previa 2

El CB Cornellà va ser el campió l’any passat de la Lliga Catalana LEB Plata, derrotant el Recambios Gaudí CB Mollet per 93-77 en una Final a Quatre que va tenir el Pavelló Plana Lledó com a escenari de joc. Mentrestant, l'ICG Força Lleida va regnar en la Lliga Catalana LEB Or en superar el MoraBanc Andorra en una eliminatòria d'anada i tornada (84-86 a territori andorrà i 101-97 al Segrià), que es va resoldre al Barris Nord lleidatà.

Redacció / Fotos: CBP-CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix