La Lliga Catalana, primer gran repte de l’HC Sant Just

Els baixllobregatins estan enquadrats en el grup IV amb el Reus Deportiu Virginias i Finques Prats Lleida

El Comitè Català d'Hoquei Patins ha confirmat que la temporada 2023-2024 començarà amb tres dels plats forts, com són les lligues catalanes, on entren en joc equips de l'OK Lliga masculina i femenina i equips d'OK Plata masculina.

A la XIX Frit Ravich Lliga Catalana hi participaran onze equips catalans, a més del PAS Alcoi, convidat. Cal destacar la presència de l’HC Sant Just. Els dotze conjunts es dividiran en quatre grups de tres equips, on el primer classificat de cada grup accedirà a la fase final. La primera jornada de la fase de grups serà el 26 d'agost, mentre la fase final està prevista pel cap de setmana del 16 i 17 de setembre.

FwqLiUFWIAICNsZ

Els grups han quedat definits de la següent manera, segons ordre de classificació de l'anterior temporada:

Grup 1: Barça, CP Voltregà Stern Motor i CH Caldes Recam Làser

Grup 2: Parlem Calafell, PAS Alcoi i Garatge Plana Girona CH

Grup 3: CE Noia Freixenet, Igualada Rigat HC i CH Mataró

Grup 4: Reus Deportiu Virginias, Finques Prats Lleida i HC Sant Just

 

Redacció / Fotos: HC Sant Just-Sebas Moncusí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix