El CN Sant Feliu torna a l’elit del waterpolo nacional

Es va imposar en els dos partits del Playoff Final davant del CN Premià

El Club Natació Sant Feliu tindrà els dos equips absoluts a la màxima categoria del waterpolo nacional, la Divisió d’Honor. Els de Fran Torres van assolir, aquest passat cap de setmana, l’ascens i tornaran a jugar a l’elit, dos anys després, culminant una gran temporada a Primera Divisió.

FxtyGLFXgAY1urd

FyA u lWIAEceFU

Els santfeliuencs es van proclamar campions de la Lliga regular (grup A) i, posteriorment, es vam imposar al playoff d’ascens després de vèncer al CN Premià en els dos partits que es va enfrontar (a l’anada va vèncer per 2-7 i a la tornada es va imposar per 12-7). A les semifinals de la Fase 3 van eliminar a la UE Horta-Haxelia (9-9 i 7-11).

FyA u lWAAARF5

Jorge del Ojo, president de l’entitat, va manifestar al final del darrer partit del Playoff Final que “estem contents i feliços perquè hem aconseguit l’objectiu que ens vam marcar a l’inici de temporada, i no ha estat gens fàcil". D’altra banda, Torres va explicar que “la pròxima temporada serà complicada i el nostre principal objectiu és la permanència, per la qual cosa caldrà reforçar l’equip sense oblidar els jugadors de la casa, i elevar el nivell d’entrenaments i de partits.”. Cal indicar que els partits de Divisió d’Honor no es podran jugar a casa perquè El Complex no reuneix les dimensions que es demana per la competició Molins de Rei podria ser una opció com ja havia passat anteriorment.

Redacció / Fotos: CNSF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix