Tot a punt per a la XIV Cursa Corre D9 d’Abrera

Se celebrarà l’11 de juny i tindrà proves de 5 i 10 quilòmetres a més de curses infantils i una quarta edició de la Marxa Bressol

Aquest diumenge 11 de juny se celebrarà una de les cites esportives més importants del municipi baixllobregatí: l'Abrera Corre D9. L'esdeveniment, organitzat pel Club d'Atletisme d'Abrera amb la col·laboració de l'Ajuntament, compta amb curses open de 5 i 10km, les curses infantils i una quarta edició de la Marxa Bressol, amb sortida i arribada al parc de Can Morral. 

Andreu Simón, a la xerrada

Enguany, l'Abrera Corre D9 recupera la xerrada del dia previ a la cursa, enguany amb el lema "La diabetis a l'esport". Tindrà lloc el dissabte 10 de juny, a les 17.00 h, a la planta baixa de la Casa de Cultura d'Abrera i anirà a càrrec d'Andreu Simón, corredor de curses de muntanya, campió del món de trail, i diverses vegades campió d'Espanya d'ultratrail i trail. Recentment, ha guanyat la prestigiosa 'TransGranCanaria' de 128 km. Simón parlarà de com viu la pràctica esportiva amb la diabetis i del seu llibre publicat recentment 'La marató del sucre'.

photo 2022 06 05 13 50 45 2

A més, la prova atlètica continua essent solidària. Enguany, un euro de cada inscripció es destinarà a la investigació d’una malaltia que pateix el Jordi, un nen de deu anys del nostre municipi, i també es podran adqiurir dorsals solidaris.

El programa de la matinal de running es desenvoluparà amb els següents horaris:

 

  •   8.30 h - Cursa Open 10k i 5k
 
  • 10.00 h - Cursa Infantil i Aleví
 
  • 10.15 h - Cursa benjamí
 
  • 10.30 h - Cursa prebenjamí
 
  • 10.40 h - Cursa promeses
 
  • 10.55 h - 4a Marxa Bressol
 

Redacció / Fotos: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix