L'NB Olesa queda fora de la Final a Quatre de la Copa Catalunya masculina

El Basket Almeda, a un pas del descens de categoria després de perdre a l’anada de la Promoció de Permanència davant el CB Ciutat Vella

Cap de setmana molt negatiu per a dos equips de la nostra comarca. El Nou Bàsquet Olesa va quedar fora de la Final a Quatre de la Copa Catalunya masculina, mentre que el Basket Almeda es troba a quaranta minuts de perdre la categoria.

Captura de pantalla 2023 06 05 a las 11.05.40

Captura de pantalla 2023 06 05 a las 11.06.22

La fase final de la Copa Catalunya masculina va arrencar aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny amb la disputa de la fase final de la competició a partit únic amb el Nou Bàsquet Olesa com a únic representant comarcal. Els del Baix Llobregat Nord no van poder davant un CB Ripollet superior (91-73) al Francesc Barneda. Tot i que l’equip dirigit per Víctor Belenguer es va mostrar competitiu a la primera part, a la represa va baixar el seu nivell de joc i va ser escombrat per als vallesans. El marcador: 23-22, 22-22, 20-13 i 26-16. Els equips classificats van ser l’Alpicat, Montgat, Espanyol i Ripollet. La Final a Quatre tindrà lloc al Pavelló Maria Victor de la localitat de Palau-solità i Plegamans els pròxims 10 i 11 de juny.

Captura de pantalla 2023 06 05 a las 11.07.44

D’altra banda, a la Promoció de Permanència, el Basket Almeda va perdre en el partit d’anada davant el Club Bàsquet Ciutat Vella per 79-65 en un duel que es va decidir en els darrers deu minuts on els cornellanencs van ser superats clarament pel conjunt barceloní. El marcador: 9-15, 20-18 , 18-22 i 32-10. La tornada es jugarà el pròxim 11 de juny 18h).

Redacció / Fotos: CB Ripollet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix