Montserrat Cinca i Aina Hernández es coronen a la Cursa de la Dona

Sant Vicenç dels Horts va ser escenari de la desena edició amb la participació de més de tres-centes dones

Les dones i l’atletisme es van citar, un any més, a Sant Vicenç dels Horts. El municipi baixllobregatí va acollir, aquest diumenge 21 de maig, la desena edició de la Cursa de la Dona-CaCo on es van aplegar més de tres-centes persones.

Fwozc6XWYAA o 3

FwozdTBXwAEhVfS

En el recorregut dels cinc quilòmetres, la guanyadora va ser Montserrat Cinca (CA Sant Boi), amb un temps dde 23’05’. Marina Bosch (CE Santvi, 23’09’’ i Maitiña Pérez (24’13’’), van ser segona i tercera respectivament. D’altra banda, a la prova del quilòmetre, la primera classificada fou Aina Hernández (6’18’’). Laia Ferrés (6’22’’) i Bruna Font (6’34’’) van completar el podi.

FwpQkKBWIAACOFv

FwpQiqPXoAAD8xg

FwozcZ6WwAA2CSf

La jornada va finalitzar amb el lliurament dels premis i el reconeixement a les persones i entitats que han participat en aquesta cita esportiva.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix