Sant Joan Despí promociona l’handbol al carrer

L’entitat esportiva local organitza diverses activitats a la plaça de l’Ermita

Aquest diumenge, 26 de març, l’Handbol Sant Joan Despí organitza una nova activitat del programa de promoció Handbol al Carrer, que es promou des de la Federació Catalana d’Handbol.

Captura de pantalla 2023 03 25 a las 7.16.46

Captura de pantalla 2023 03 25 a las 7.16.06

Les activitats que es duran a terme, de 10 a 13.30 hores a la plaça de l’Ermita de Sant Joan Despí, constaran de quatre espais diferents perquè tots els infants gaudeixin d’aquesta modalitat esportiva. A més, tindrà la presència de jugadors de la base del club i de les primeres categories com el Nacional i el Plata. Un espai estarà destinat als partits de MiniHandbol, després hi haurà dos espais amb circuits, de precisió i bot, i un darrer espai destinat al llançament.

Captura de pantalla 2023 03 25 a las 7.12.40

D’aquesta manera, tots aquells infants que s’apropin el proper diumenge, al matí, a Sant Joan Despí podran jugar, provar i divertir-se, jugant a l’handbol.

Redacció / Fotos: HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix