Xavi Artigas, a punt per al Mundial de Motociclisme de Moto3

El pilot santandreuenc, de l’equip CFMOTO PrüstelGP, complirà la seva tercera temporada

L’equip CFMOTO PrüstelGP ho té tot a punt per al Campionat del Món de Motociclisme de Moto3 que arrenca aquest cap de setmana. Enguany, Xavi Artigas farà tàndem amb l’australià Joel Kelso, després de la marxa de Carlos Tatay. El pilot de Sant Andreu de la Barca complirà la seva tercera temporada al Mundial on espera millorar la setzena posició a la classificació que va assolir l’any passat: va fer un cinquè lloc i dos sisens amb un total de 83 punts. D’altra banda, per al director de l'equip, Florian Prüstel, serà la vuitena temporada.

Captura de pantalla 2023 03 20 a las 12.10.31

artigas 1

Artigas, que durà número 43, està content amb els tests que ha realitzat durant les darreres setmanes. El santandreuenc explica que “les sensacions han estat bones. Sabem exactament amb quins ajustos hem de fer per a millorar encara més el nostre rendiment respecte a l’any passat. Penso que estic més ben preparat que les altres dues temporades complicades. Això suma molt i aquest any ha de ser el bo”. El pilot confessa que “ara em sento molt més còmode en el meu CFMOTO PrüstelGP que al començament de la temporada passada. Ens coneixem bé dins de l'equip tot i que hem canviat de tècnic enguany. Tanmateix, ens entenem.”

Fg3Us2mXoAQs6kK

“Tinc moltes ganes que arribi la temporada oficial”, diu. Artigas estarà ben acompanyat per a la seva família durant la competició.

FrhdbRwXsAERoO2

Primera prova

Aquest divendres s’iniciarà la primera prova del Mundial amb els entrenaments lliures. Serà a l’Algarve Internacional Circuit a Portimao en el Gran Premi de Portugal del 24 al 26 de març. Divendres es faran les proves lliures (dues), mentre que dissabte una prova lliure i, posteriorment, la classificació i diumenge la cursa.

Redacció / Fotos: CFMOTO PrüstelGP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix